Kovačević i Bojanić: Dogovorena saradnja iz oblasti kulture

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević sastao se početkom nedelje sa direktorom Doma omladine Beograda Andrijom Bojanićem.

Kovačević navodi da Dom omladine kao ustanova kulture grada Beograda djeluje od 1964. godine i predstavlja centar kulture i obrazovanja posvećen mladima u kom se kreiraju i organizuju brojni programi.

„Sa direktorom Bojanićem napravio sam načelni dogovor da institucije kulture iz Nikšića JU „Zahumlje“, JU „Nikšićko pozorište“, JU „Muzeji i galerije“ i Turistička organizacija Nikšić sredinom septembra potpišu ugovor o saradnji sa ovom kultnom institucijom kulture na prostoru bivše Jugoslavije. Tako ćemo moći da kroz jednu sadržajnu saradnju već u septembru obogatimo svoju ponudu za naše mlađe sugrađane a u narednom periodu ćemo se truditi da ojačamo i infrastrukturne kapacitete naših institucija kulture za te potrebe. #radimo“, zaključio je Kovačević na Fejsbuku.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmarko.kovacevic.7798%2Fposts%2Fpfbid034LcVEhYsHNMf7tqkgtBQpi3U2mBdeNvyzH1RcWuGwTu6SP2YpwVAxHP6hDL9FjFyl&show_text=true&width=500" width="500" height="896" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Foto: Fejsbuk/Marko Kovačević

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA