Raspisan tender: Blizu 4 miliona eura za sportsku halu u Plužinama

Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za izgradnju sportske hale u Plužinama. Vrijednost ovog projekta je 3,3 miliona eura, odnosno blizu 4 miliona sa uračunatim PDV-om.

Tehnički rok za završetak radova je 730 dana od uvođenja izvođača radova u posao.

Rok za dostavljanje ponuda je 30 januar do 10 sati.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Raspisan je i poziv za stručni nadzor nad izgradnjom sportske hale.

Vrijednost je 85.000 EUR bez, odnosno 102.850 EUR sa PDV-om.

Ponude se dostavljaju nakasnije do 15. januara do 10 sati.

Detalji su dostupni OVDJE.

Podsjetimo, krajem prošle godine raspisan je poziv za izradu idejnog rješenja za izgradnju sportske hale u Plužinama. Nakon toga usijedio je i tender za izradu glavnog projekta.

Prema idejnom rješenju planirana je izgradnja objekta od 2.665,25 m2.

U prizemlju je projektom predviđena sportska hala sa gledalištem, koje može da primi 254 gledaoca podijeljenih u dva sektora, sa odvojenim svlačionicama za ekipe, odvojenim sanitarnim čvorovima za sportiste/gledaoce, glavnim ulazom sa jugozapadne strane objekta i potrebnim požarnim izlazima na odgovarajućim rastojanjima.

Objekat će u prizemlju imati i kancelarije za administraciju objekta, a na spratu kafe sa magacinskim prostorom, šankom i sanitarnim prostorijama. Sa ovog sprata se pristupa tribinama, kao i zastakljenoj press loži, te servisnoj galeriji.

Na drugom spratu projektovana je teretana sa svim potrebnim tehničkim prostorima, odnosno zasebnim svlačionicama sa tuševima i toaletima. Osim teretane, jedna prostorija je rezervisana za jogu.

foto:Opština Plužine/tenderska dokumentacija

NIKŠIĆ PROGNOZA