„Sportsku infrastrukturu podići na veći nivo“

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić, sastao se sa gradonačelnicom Podgorice Oliverom Injac sa saradnicima i predsjednikom COK-a Dušanom Simonovićem, a sastanak je organizovan povodom realizacije kapitalnih projekata, koji uključuju izgradnju nacionalnog i atletskog stadiona, teniskog centra, početak radova na izgradnji Olimpijske kuće i pronalazak modela za završetak istočne tribine Gradskog stadiona u Podgorici.

Kako navode u saopštenju, svi učesnici sastanka su se saglasili da su pomenuti projekti neophodni, kako bi se sportska infrastruktura podigla na veći nivo, kako u Podgorici, tako i u Crnoj Gori, a zajedno s njom i razvoj sporta.

„Dogovoreno je da se obavi niz sastanaka na kojima bi se definisalo koji su projekti prioritetni, kako bi se ušlo u realizaciju istih“, navode u saopštenju.

Sastanku su prisustvovali savjetnik potpredsjednika za sportsku infrastrukturu Milan Jančić, državni sekretar u Ministarstvu Vladimir Obradović, direktor Direktorata za sport Zoran Jojić i samostalni savjetnici Ana Milačić i Vladimir Vojvodić.

Foto: RTCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA