Milošević: Moramo se brzo vraćati iz faze napada u odbranu

Rukometaši Lovćena sjutra putuju za Norvešku na meč prvog kola EHF Evropske lige protiv Elveruma. Trener Cetinjana Pero Milošević kazao je će učiniti sve da ostave što bolji utisak.

„Elverum je protivnik izuzetnog kvaliteta. Dosta smo vidjeli i čuli o njima. To je višestruki učesnik Lige šampiona i vicešampion Norveške. Ove sezone su podmladili sastav. Idemo da se borimo i sve ćemo uraditi da ostavimo što bolji utisak. Na svim pozicijama su odlično pokriveni. Na nama je da budemo dobri u odbrani i u fazi napada i da damo sve od sebe“, rekao je Milošević.

On ističe da ekipa mora brzo da se vraća iz napada u odbranu…

„Ekipa je spremna. Kompletni smo. Znamo šta nam je činiti i kako im se suprostaviti. Trče puno, o tome moramo da vodimo računa. Moramo se brzo vraćati iz faze napada u odbranu“, naglasio je Milošević.

Igrač Lovćena Bogdan Petričević kazao je da je Elverum favorit, ali da ne idu sa „bijelom zastavom“ u Norvešku.

„Skoro tri mjeseca se spremamo za ovo takmičenje. Sa radošću i nestrpljenjem čekamo prvu utakmicu. Sigurno da nas čeka jako težak duel. Elverum je ekipa koja je po mnogo čemu ispred nas, ali ne idemo spuštenog garda. To nama Cetinjanima i Crnogorcima nije u krvi. Vidimo našu šansu i nadamo se povoljnom rezultatu „, kazao je Petričević.

Utakmica Elveruma i Lovćena igra se u utorak od 18 sati i 45 minuta.

Foto: Printscreen RTCG

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA