Prava CG na izbore u Budvi i Andrijevici u koaliciji sa srodnim partijama

Predsjedništvo Prave Crne Gore, održano je u Herceg Novom, a predsjedavao je predsjednik partije Marko Milačić. Kako navode u saopštenju u susret lokalnim izborima u Opštini Budva jednoglasno je donesena  odluku o koalicionom nastupu u okviru velike koalicije koju u Budvi predvodi Mladen Mikijelj, dok je takođe jednoglasno donesena odluka da Prava Crna Gora nastupi na predstojećim izborima u Opštini Andrijevica u okviru koalicije koju za sada čine Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija i Slobodna Crna Gora.

“S tim u vezi, predsjedništvo Prave Crne Gore jednoglasno je usvojilo odluku o imenovanju koordinacionih timova za predstojeće lokalne izbore u Opštini Budva i Opštini Andrijevica koji će raditi na definisanju ciljeva, planiranju i strategiji kampanje, te koordinisati sve aktivnosti na terenu. Predsjedništvo Prave Crne Gore smatra da je okupljanje političkih subjekata na predstojećim lokalnim izborima dobra poruka građanima i da treba nastaviti složno i  zajedno kako bi u popunosti porazili ostatke interesnih i korumpiranih politika nekadašnjeg režima i njihovih satelita. Svi zajedno moramo dati puni doprinos borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, osnažiti institucije i nastaviti putem ekonomskog oporavka Crne Gore”, saopšteno je iz te partije.

Ističu da je predsjedništvo Prave Crne Gore snažno  pozdravilo rad Specijalnog državnog tužilaštva, sa akcentom na procesuiranje bivšeg službenika Uprave policije Zorana Lazovića, kao i bivšeg Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

“Predsjedništvo smatra da ostaci poraženog režima koji su bili u sprezi sa kriminalnim miljeom moraju biti procesuirani svi do jednog”,ističu u saopštenju.

Nakon održanih sjednica predsjedništva i glavnog odbora, održan je i sastanak odbora Prave Crne Gore u Herceg Novom na čelu sa Milanom Zarićem, nakon čega je Prava Crna Gora upriličila susret i druženje sa predstavnicima odbora srodnih političkih partija u Herceg Novom.

foto:Prava CG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA