„Odbijamo razgovore sa DPS, SDP i ‘satelit listama’ i ostali da se izjasne“

Nosilac liste koalicije „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“ na predstojećim lokalnim izborima Mladen Mikijelj kazao je da ta koalicija neće razgovarati o postizbornoj koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratskom partijom (SDP) i kako je kazao „satelitskim listama“ i pozvao sve stranke da se jasno izjasne po tom pitanju.

„Povodom želje Demokratske partije socijalista (DPS) da razgovara sa svima o mogućim postizbornim koalicijama, naša koalicija ‘Za budućnost Budve – Budva otvoreni grad’ želi jasno da stavi do znanja da neće učestvovati u razgovorima sa strankom koja je ostala nepromijenjena, ista kao dok je bila na vlasti. DPS je još uvijek ništa drugo do organizovana kriminalna grupa“, kazao je Mikijelj.

On je kazao i da DPS ne može biti dio njihovog plana za budućnost Budve.

„DPS, stranka koja je decenijama vođena ličnim interesima, ne može biti dio našeg plana za budućnost Budve. Naše opredjeljenje je da preuzmemo javnu, odgovornu i zajedničku upravu, a saradnja sa strankom opterećenom skandalima i korupcijom bila bi povratak u ružnu prošlost za Budvu koju svi volimo“, kazao je Mikijelj.

Pozvao je sve političke subjekte u Budvi da javno iznesu svoje stavove o potencijalnim koalicijama sa DPS-om.

„Građani Budve zaslužuju da znaju da li će njihovi glasovi biti iskorišćeni za saradnju sa onima koji su Budvu doveli do ivice propasti“, kazao je Mikijelj.

Poručio je da je stav koalicije koju će predvoditi na predstojećim lokalnim izborima jasan da se samo kroz stabilnost, jedinstvo i iskrenost može osigurati da Budva krene naprijed, bez tereta prošlosti.

„Nećemo dozvoliti da se istorija zloupotrebe i korupcije ponovi. Stojimo čvrsto uz naše građane i pozivamo sve stranke da se pridruže ovoj borbi za pravedniju, sigurniju i prosperitetniju Budvu“, kazao je Mikijelj i poručio: „Nećemo sarađivati sa onima čije su ruke vezane lancima prošlosti. Naša misija je jasna – ujediniti Budvu pod zastavom integriteta i transparentnosti“.

Foto: „Za budućnost Budve“

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA