Varvari tvrde da nisu prijetili Brnoviću: Navikli smo na svakakve optužbe, ali ovo sada je vrhunac

Navijačka grupa Varvari se oglasila saopštenjem i odgovorila na pisanje medija koji ističu da su pojedini navijači prijetili treneru u fudbalskom klubu Ivanu Brnoviću.

Saopštenje prenosimo integralno:

“Za skoro četiri decenije koliko postoji naš navijački pokret, navikli smo na raznorazne medijske napade na nas, na svakakve optužbe i bljuvotine koje su dosezale do toga da Varvari kamenuju trudnice i penzionere. Ipak, vrhunac je dostignut posljednjih dana kada opet od pojedinih medija bivamo optuženi, pazite sad, za lažne otmice i prijetnje smrću porodici trenera Budućnosti?! Glupo je i pominjati da naša navijačka grupa nema veze sa tim, ali radi javnosti, radi istine, i radi ljudi sa naše tribine i iz kluba koji su lično targetirani imenom i prezimenom, moramo da saopštimo da se kao grupa ograđujemo od tog čina i bilo kakve povezanosti sa istim, a koji je, po istrazi policije, bila gruba i neslana šala dvije maloljetne djevojčice, drugarica trenerove ćerke.

Groteskno je to što medijski linč prema nama skoro uvijek dolazi od strane jedne iste medijske kuće, čiji su novinari u više navrata optuživani za pedofiliju, a neki i pravosnažno osuđeni. Mi, za razliku od njih, djecu volimo na drugi, normalan način, i vodimo ih na stadion i učimo sportskom duhu”.

Foto: Varvari

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA