Nikolić: Dragašu i Dragoviću građanske partije poput DPS i ne mogu biti prihvatljive

Kleronacionalistima poput Tihomira Dragaša i Darka Dragovića Demokratska partija socijalista kao građanska i proevropska partija i ne može biti prihvatljiva, poručio je portparol DPS-a, Miloš Nikolić.

Zbog toga i, kako je rekao, biraju koalicije sa onima kojima su proslave u Banjaluci „domet spoljne politike a koji u slobodno vrijeme orgijaju uz pjesmu ‘kukaju Turci, leleču bule'“.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">(1/3) Kleronacionalistima poput Tihomira Dragaša i Darka Dragovića Demokratska partija socijalista kao građanska i proevropska partija i ne može biti prihvatljiva.</p>&mdash; Miloš Nikolić (@portparoldps) <a href="https://twitter.com/portparoldps/status/1753403417542717828?ref_src=twsrc%5Etfw">February 2, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

“Zato gospodine Dragoviću, budite bezbrižni – vaši koalicioni partneri su Mandić, Knežević, Milo Božović i ostali prvaci velikosrpskog šovinizma. Što se tiče Demokratske partije socijalista – želja će vas biti”, naveo je Nikolić na društvenoj mreži X.

Foto: DPS

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA