Milović: Laknulo mi je od kad nisam član PES-a, ne radim za birače nego za sve građane

Ministar pravde Andrej Milović rekao je da nije jedini nestranački ministar u Vladi, te da mu je pozicija olakšana od kad nije član partije. 

On je na Odboru za evropske integracije, na pitanje poslanice GP URA Ane Novaković Đurović o isključenju iz Pokreta Evropa sad, rekao da je ministar pravde svih građana Crne Gore. 

-Ja sam ministar pravde države svih građana, ne radim za birače i moj apriroi interes su svi građani Crne Gore  i birači i vlasti i opozicije zato sam od stupanja na funkciju pozivao da treba uključiti opoziciju u izbor pravosudnih funkcija. Ja ću nastaviti da se ponašam shodno tome u interesu svih građana a ne birača. Sad mi je olakšana pozicija kada nisam član partije – rekao je Milović.

On je Novaković Đurović kazao i da posle rada 43. Vlade u kojoj je ona bila ministarka, nije bilo teško napraviti progres. 

-Jer kad se upoređujete sa nulom, svaki progres je dobar u odnosu na vas. Ovo je ogroman progres, to je neštp što traži Brisel, zato smo svi rado viđeni u Briselu, za razliku od vas, koji od kad ste prestali da budete ministarka i kad ste prestali da budete dio vlade, vi i vaše kolege, ne znam da li iko u Briselu ima više da vas primi – rekao je Milović. 

Foto: gov.me

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA