Ibrahimović: Nakon izbora BS će biti nezaobilazan faktor za formiranje Vlade

Predsjednik Bošnjačke stranke Crne Gore Ervin Ibbrahimović, boraveći danas u Bijelom Polju je saopštio odgovarajući na pitanje novinara zašto nijesu u koaliciji sa DPS, da ,,BS izlazi samostalno na predstojeće parlamentarne izbore, jer sve svoje odluke dnosi nakon razgovora sa svojim biračima, simpatizerima i građanima“.

-Dobili smo nedvosmislenu poruku da treba da nasatavimo, kao u poslednja dva  ciklusa parlamentarnih izbora da izađemo samostalno.Očekujem da na osnovu svega što smo radili  najbolji rezultat od osnivanja Bošljačke stranke.

On je dodao da su im prihvatljivi svi koji imaju slične programske ciljeve.

-Mi šaljemo svima poruku da su dobrodošli. Svima,  koji doživljavaju BS kao ravnopravnog partnera, ali prije svega na programskim ciljevima.

Na pitanje ko je od stranaka neprihvatljiv za BS, Ibrahimović je kazao da nije do sada čita nijedan program, a kad izađu, na osnovu toga ćemo se i najbolje odrediti-saopštio je on.

-Važno je da  nakon 11. juna će BS biti nezaobilazan faktor prilikom kreiranja nove  Vlade. To je dobro za Crnu Goru i njene građane-zaključio je Ibrahimović.

NIKŠIĆ PROGNOZA