„DPS dikredituje Mikijelja, to je nivo primitivnog politikanstva“

Demokratska partija socijalista (DPS) očajnički pokušava da diskredituje kandidata za predsjednika opštine Budva Mladena Mikijelja, piše u saopštenju izborne liste “ Za budućnost Budve – Budva otvoreni grad“.

Kako su naveli, te optužbe proističu iz loše protumačenih izjava ministra Janka Odovića i nemaju nikakvu osnovu u realnosti ili činjenicama.

„Treba naglasiti da su svi projekti, uključujući predmjer i predračun građevinskih radova, izrađeni za vrijeme uprave DPS-a 2019. godine. Ako postoji bilo kakva greška u predračunima, ona je isključivo plod nerada DPS-a, a ne našeg rukovodstva. Ovo je nivo primitivnog politikanstva, na koji građani Budve ne pristaju i jasno prepoznaju ironiju gdje DPS kritikuje procese koje su sami uspostavili“, navode iz „Za budućnost Budve“.

Prema njihovim riječima, DPS-u bi bilo poštenije da „prihvate odgovornost i pokažu na ljude koji su krali i pljačkali u njihovo ime“. 

„Pozivamo ih da se jasno i javno odreknu svih korumpira nih članova svoje partije ako žele da ih politička scena ikada ponovo shvati ozbiljno. Na kraju, jasno je da DPS nikada više neće biti dio vlasti u Budvi, osim ako se ne pojavi neko kome je lični interes važniji od interesa građana Budve, isto kao što je to decenijama bilo DPS-u. Mi stojimo čvrsto u zaštiti interesa svih građana Budve i obećavamo da ćemo nastaviti da radimo na stvaranju transparentne, pravedne i prosperitetne budućnosti za Budvu“, zaključeno je u saopštenju.

Foto: Za budućnost Budve 

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA