DPS Budva: Donijeta odluka o samostalnom nastupu, imaćemo najviše mandata na izborima

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva, na danas održanoj sjednici, jednoglasno je donio odluku o samostalnom nastupu na predstojećim izborima u Budvi.

Na sjednici je konstatovano da je samostalan nastup najpošteniji model odnosa prema građanima, te da je vrijeme da građani Budve pokažu svoj stav prema svakoj partiji pojedinačno, nakon haosa i anarhije koja gradom vlada već godinama unazad.

“Takođe, na sjednici je izraženo uvjerenje da će građani Budve kazniti licemjeran odnos parlamentarne većine koja se usljed međusobnih optužbi i frakcijašenja raspala – što je i dovelo do prijevremenih lokalnih izbora, a koja sada nastupa u predizbornoj koaliciji isključivo zbog straha od izvjesne pobjede Demokratske partije socijalista koja će na narednim lokalnim izborima biti partija sa najviše mandata”, navodi se u saopštenju.

Finalno, na sjednici je započet proces predlaganja kandidata za odborničku izbornu listu koja će u danima pred nama biti predstavljena građanima.

“Sastav liste će garantovati pobjedu i omogućiti da naš grad ponovo postane razvijen, urban i primjeren onome što Budva zaslužuje, jer Budva može i mora bolje”, zaključuje Opštinski odbor DPS Budva.

Foto: DPS Budva

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA