Dogovor Danilovića i Mikijelja: Zajedno će nastupiti na izborima u Budvi

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović i nosilac liste Za budućnost Budve Mladen Mikijelj postigli su juče dogovor o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima. Predstavnici Ujedinjene naći će se na zajedničkoj listi, na kojoj su NSD, SNP, DNP, Prava Crna Gora, Slobodna, PzP i Demos.

“Vjerujući da predstojeći majski izbori u Budvi opet mogu donijeti krupne promjene na lokalnoj političkoj sceni, promjene koje će u bitnom opredijeliti budućnost Budve i njenih građana predsjednik Ujedinjene Crne Gore je obavijestio nosioca zajedničke liste da će predložiti Predsjedništvu Stranke da potvrdi zajednički nastup”, saopštili su iz Ujedinjene Crne Gore.

Istovremeno, dodaju u saopštenju da je predsjednik Ujedinjene CG zatražio je od predsjednika OO Ujedinjene CG u Andrijevici profesora Milovana Dukića,da pripremi Stranku za izborni nastup u toj opštini.

“U oba slučaja, i čekajući pravno razrješenje situacije u Šavniku,Predsjedništvo Ujedinjene će blagovremeno potvrdi odluke lokalnih organa Stranke”, navode oni u saopštenju.

foto:UjedinjenaCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA