Dajković: Milatović da se izjasni povodom Ibrahimovićevog učešća na Samitu bošnjačkih lidera

Izjava predsjednika Crne Gore da očekuje izjašnjenje lidera srpskog naroda Milana Kneževića i Andrije Mandića zbog prisustva vojnoj vježbi Vojske Srbije djeluje razočaravajuće za sve Srbe koji su ga glasali na predsjedničkim izborima, saopštio je predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

“Jedan sam od onih koji se redovno odazivaju na pozive iz bratske Srbije da prisustvujem raznim državnim događajima – i na to sam ponosan”, kazao je Dajković.

Samim tim, kao Srbin, ali i, dodaje on, kao koalicioni partner Milana Kneževića i Andrije Mandića ističem da je njima aposlutno uvijek mjesto uz predstavnike državnog vrha Republike Srbije.

“Najzad, pozivam predsjednika Milatovića da se jednakim aršinima izjasni oko učešća Ervina Ibrahimovića na Samitu bošnjačkih lidera u Sarajevu”, saopštio je on.

Takođe, Dajković je pozvao Milatovića da se sa jednakim aršinima izjasni i oko prisustva Nika Đeljošaja na događajima sa Edijom Ramom i brojnih drugih situacija tokom kojih je ostao politički nijem.

Foto: Gradski.me

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA