„CEP će podržati svaku progresivnu ideju bez obzira na njenog predlagača“

Crnogorska Evropska Partija – CEP je najmlađa politička partija u Crnoj Gori i za nas su ovi budvanski izbori “vatreno krštenje”, saopštio je potpredsjednik ove partije Vanja Popović.

“Vjerujemo da će glasači prepoznati novu snagu i energiju koja ce osvježiti budvansku političku scenu i omogućiti preporod uveliko devastiranog grada!”, kazao je on u saopštenju. 

On je istakao da će u gradskom parlamentu zajedno sa svim snagama koje vole Budvu i žele joj dobro, pokrenuti međunarodni urbanistički konkurs, pod radnim nazivom “DA SPASIMO ŠTO SE SPASTI MOŽE”, uz, kako je kazao, otkup nagrađenih rješenja i njihovu brzu implementaciju.

“Vratimo slavu i imidž turističke prijestonice”, poručuje Popović.

Svakom turisti koji dolazi u Budvu treba, prema njegovim riječima, na vidnim mjestima staviti do znanja da dolazi u istorijski potvrdjeno najstariji grad na Jadranu koga pominje još veliki anticki pisac Sofokle u “Fragmentima iz Tebe”, prije 2500 godina. 

“U gradskom parlamentu, prilikom glasanja, CEP će podržati svaku progresivnu ideju bez obzira na njenog predlagača”, istakao je Popović. 

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ PROGNOZA