Od danas na Televiziji Nikšić dvije nove hit serije: “Avanture Heti Feder” i “Prekid”

AVANTURE HETI FEDER“ – RADNIM DANIMA OD 15,20h, REPRIZA OD 13h

Od danas,16. oktobra, Televizija Nikšić počinje sa prikazivanjem britanske dramske serije „Avanture Heti Feder“, koju možete pratiti radnim danima od 15,20h, dok je repriza od 13h.

„Avanture Heti Feder“ britanska je kostimirana drama iz BBC produkcije zasnovana na istoimenom romanu britanske spisateljice Džeklin Vilson.

Radnja je smještena u vrijeme viktorijanske Engleske, krajem 19. vijeka, priča prati siroče – crvenokosu djevojčicu Heti Feder, koja je odlučna da pronađe svoju biološku majku.

Heti je, kao beba, ostavljena u sirotištu u Londonu, odakle je poslata u hraniteljsku porodicu. Nekoliko narednih godina, Heti živi na selu. Život na selu nije lak, ali i pored zahtjevnih obaveza, Heti provodi dane igrajući se sa drugom siročadi, kao i sa biološkom djecom svojih hranitelja. Kada napuni šest godina, Heti je prinuđena da se vrati u sirotište.

Svakodnevica u sirotištu je sumorna, Heti se ne uklapa i često je kažnjavana od strane stroge upravnice. Dolazi u sukobe i sa drugom djecom, ali stiče i nove prijatelje. Heti je hrabra, inteligentna i odvažna i učiniće sve da pronađe svoju majku. Na tom putu doživjeće mnoge uzbudljive avanture.

“PREKID” – RADNIM DANIMA OD 22h, REPRIZA OD 11h

Netfliksovu hit seriju “Prekid” na programu Televizije Nikšić možete pratiti radnim danima, počev od večeras (16.oktobra) od  22h. Repriza serije je od 11h.

Radnja serije Prekid” prati iskusnog detektiva (i udovca) Joana, koji se nakon traumatičnog događaja vraća iz velegrada u svoj rodni grad i jedina želja mu je da pronađe mir za sebe i svoju ćerku tinejdžerku. Ali to mu nikako ne polazi za rukom zato što se u mirnom mjestašcetu okruženom šumom i rijekama događa ubistvo, nedugo nakon što on u njega stigne.

Žrtva je fudbaler lokalnog kluba. Svi vjeruju da je u pitanju smoubistvo, samo Joan duboko sumnja u to. A onda više ništa nije isto ni jednostavno. Malo mjesto u nedođiji, pokazuje se jako interesantno i sve je samo ne mirno…

Skoro svi stanovnici kriju neku tajnu ili se bave nelegalnim poslovima. Joan će učiniti sve da razriješi zločin, pokušavajući da sačuva zdrav razum dok usput otkriva i mnoge tajne koje ovo mjesto čuva.

NIKŠIĆ PROGNOZA