(VIDEO) Labia i Janjo objavili singl “Metak”

Kotorska reperka Labia (Bojana Petrović) i muzički producent Janjo (Marko Janjušević), nekadašnji frontmen benda Manitou iz Nikšića, objavili su novi singl “Metak”, koji se od petka, 10. maja može čuti na svim muzičkim platformama.

Labia o svom novom singlu kaže: “Kolaboracija je nastala u saradnji sa dugogodišnjim prijateljem i čovjekom s kojim djelim sličan senzibilitet u pogledu muzike i izražavanja. Ideja samog projekta postoji odavno, jer se meni mnogo svidio bit, pa me je, samim tim, i inspirisao na ovu temu. Kritika društvu je svakako neđe i suština repa, a kako me dugo nije bilo u muzici, upravo je ovo prava stvar za comeback – striktan i prodoran. Žanrovski mislim da smo postigli nešto freško i drugačije”.

“Metak” je kombinacija repovanja na dubstep/grime bit, što je rezultiralo interesantnim i nesvakidašnjim singlom za naše prostore. Spoj ovog izvođačkog i muzičkog izraza donio je traku sa energičnom i dinamičnom atmosferom, uz britak komentar svakodnevnice koju živimo na ovim prostorima. Projekat je, kombinacijom žanrova elektronske muzike sa specifičnim stilom repovanja Bojane Petrović, još jednom potvrdio potencijal crnogorske hiphop scene.

Podsjećamo da je Labia nedavno bila jedna od reperki na singlu “Anemoi”, projekta Vibin wit DJ Mono, koji je objavljen za Beats per Montenegro etiketu. Labia je publici od ranije poznata kao česta saradnica Who See klape, sa kojom je sarađivala još na prvom albumu. Traka “Metak” nastala je u novoj fazi njenog rep izraza, u saradnji sa muzičkim producentom Markom Janjuševićem Janjom iz Nikšića, koji je nedavno, singlom “Komšo je puka’”, najavio i svoj novi album koji se očekuje do kraja godine.

“Ovaj dubstep/grime bit je nastao prije više od pet godina. Provlačio se kao neobjavljen pod imenom “Boka” na nekoliko setova dubstep muzike. Od početka sam želio da izdam ovu traku i definitivno je bilo vrijedno čekanja da dostigne formu u kojoj je sad, za šta je najviše zaslužna Bojana. Nadam se da će ovakvih projekata biti još dosta, jer kombinacija njenog vokala i flow-a sa mojom produkcijim zvuči perfektno. Singl izdanje sadrži, pored originalne verzije, i instrumental trake”, naveo je Janjo.

Singl možete poslušati na YouTube-u i ostalim muzičkim platformama.

Foto: Screenshot

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA