Za oduzimanje vozila odgovaraće dvije, a za krađu jedna osoba

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su podnijeli krivičnu prijavu zbog krivičnog djela oduzimanje vozila, protiv dvije osobe, dok se za krivično djelo krađa sumnjiči jedna maloljetna osoba, saopšteno je iz Uprave policije.

„Naime, krivično djelo oduzimanje vozila izvršili su, kako se sumnja, N.A. (20) i D.B. (19) na način što su 16. aprila u 01.30 časova, ušli u unutrašnjost otključanog vozila koje se nalazilo na parking prostoru u Ulici 24. novembra u Baru. Unutra su pronašli ključ, te su vozilo stavili u pogon i vozili se u pravcu više lokacija“, navode iz Uprave policije.

Dodaju da su istog datuma u 15.00 sati vozilo ostavili na parking prostoru u ulici Jovana Tomaševića u Baru.

„Protiv njih je podnijeta krivična prijava zbog krivičnog djela oduzimanje vozila“, saopšteo je iz policije.

Osim toga, barska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv maloljetne osobe stare 15 godina zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa. 

„On je, kako se sumnja, 23. maja oko 19.00 časova u Sutomoru, prilikom boravka u dvorištu škole, sa tribine otuđio jedan mobilni telefon. Protiv njega je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku, po nalogu postupajućeg tužioca“, zaključuju u saopštenju.

Izvor: Dnevno

NIKŠIĆ PROGNOZA