(VIDEO) Elit Les pobjednik ovogodišnjeg izdanja Radničke lige

Igrači Elit Lesa pobjednici su ovogodišnjeg izdanja Radničke lige.

Oni su nakon boljeg izvođenja penala savladali Prosvjetu, a u regularnom dijelu bilo je 4:4. Kao što se i očekivalo, u finalu je viđena neizvjesna utakmica. Iako je Elit Les vodio 3:0, Prosvjeta je uspjela da nadoknadi ogromni minus i izjednači. Elit Les je ponovo poveo preko Cimbaljevića 4:3, da bi Kostić donio Prosvjeti novo poravnanje nakon kojeg se otišlo na penale. Tu su se bolje snašli igrači Elit Lesa i uz malo sreće uspjeli da podignu pehar namjenjen najboljoj ekipi.

Odigrana je i utakmica za treće mjesto u kojoj je sastav NTC-a savladao Vatrogasno 5:3, a najistaknutiji pojedinac na tom meču bio je Sreten Jaredić koji je za pobjednički tim postigao 4 gola.

Laskavo priznanje za fer plej ekipu pripalo je igračima Elektroprivrede 2.

Podijeljene su i individualne nagrade, a za najboljeg igrača proglašen je Nemanja Rosandić iz ekipe Elit Les. Najbolji strijelac je Nikola Kostić iz Prosvjete, dok je za najboljeg golmana proglašen Momo Božović iz Elit Lesa.

Treba napomenuti i da je nedavno završeno prvo izdanje Kupa Radničke lige, a pobjednik tog takmičenja je ekipa Indžinius.

Ivan Roćenović

Foto/video: RTNK

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA