Trener Budućnosti podnio prijavu protiv NN lica zbog lažne otmice kćerke

Crnogorski fudbal je odavno dotakao dno, ali ovo što se dešava u posljednjih nekoliko dana prevazilazi sve okvire.

Koliko duboko se zaglibilo najbolje pokazuje nestvarna vijest do koje je došao Portal RTCG – trener Budućnosti Ivan Brnović podnio je krivičnu prijavu protiv NN lica zbog lažne otmice svoje kćerke?!

Kako saznaje ovaj Portal, Brnoviću je neko zaprijetio da će mu baciti kćerku u potok ako ne donese 20.000 eura.

Ispostavilo se, ipak, da je njegovo 13-godišnje dijete na sigurnom, ali je jasno da su htjeli da ga zaplaše i da mu učine život u najvećem crnogorskom klubu nepodnošljivim.

Brnoviću je u srijedu prijećeno nakon treninga, a juče je, kako RTCG nezvanično saznaje, trebalo da ima sastanak sa vođama navijača, ali se od toga odustalo zbog jezivih prijetnji. 

U prethodnih nekoliko dana najtrofejniji crnogorski klub je u centru pažnje javnosti zbog potpuno pogrešnih razloga – nakon remija sa Sutjeskom, golman „plavih“ Đorđije Pavličić je otvorenom pesnicom udario saigrača Igora Ivanovića, zbog čega je suspendovan na tri mjeseca.

Suspendovan je i kapiten Petar Grbić zato što je burno reagovao na odluku Brnovića da ga ne ubaci u igru u finišu meča sa Sutjeskom, a nakon utakmice su „varvari“ ušli u svlačionicu i „prevaspitavali“ igrače i lomili inventar.

Foto: FSCG

NIKŠIĆ PROGNOZA