Radulović: Prilika za mlade igrače, u igri smo do kraja

Selektor seniorske fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović, gostujući na TVCG rekao je da je naša reprezentacija ispunila očekivanja u ovom dijelu kvalifikacija i da je u igri do samog kraja za plasman na Evropsko prvenstvo.

„Ono što smo željeli to smo i postigli do sada. To je da budemo do kraja u igri za visok plasman. Utakmica u Beogradu biće još jedna prilika da se Crna Gora pokaže u dobrom izdanju. Duel sa Libanom biće prilika da igrači sa manjom minutažom i novo pozvani budu više na terenu i pokažu da su dostojni dresa sa državnim grbom“ kazao je Radulović.

Osvrnuo se selektor i na igrače koji će biti najbliže protivničkom golu u predstojećim duelima.

„U napadu će biti Andrija Radulović, Viktor Đukanović, Osmajić, Bakić, to su sve momci od 19 do 23 godine. Tako da će to biti jedna podmlađena selekcija, a samim tim osim takmičenja mislimo i na budućnost naše zemlje i pravimo igrače za godine pred nama. Sigurno bi sa nama sada bio i Adžić iz Budućnosti, ali je on sa mladom reprezentacijom koja ima dva važna meča u kvalifikacijama za EP“ istakao je Radulović.

Crna Gora će prjateljski meč sa Libanom odigrati u četvrtak u Podgorici, duel sa Srbijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo je u utorak 17.oktobra u Beogradu.

Foto: FSCG

NIKŠIĆ PROGNOZA