Odžić: Mikijelj, držite se taksi licenci, privremenih lokacija i plažnih barova

Mladene Mikijelj, na pomirenje pozivate vi koji ne govorite sa ljudima sa kojima ste bili na listi na propim izborima, vi koji ste ljude istog političkog uvjerenja posvađali, kazao je Petar Odžić, nosilac liste “ČIST IZBOR-Petar Odžić”(SDP, SD, LP i građani).

“Vi pozivate na transparentnost, a u istoj rečenici govorite da pojedine firme neće nikad dobijati poslove u Budvi! Objasnite nam kako mislite to da uradite, a da ne prekršite zakon o javnim nabavkama?! Da li hoćete da dogovorite poslove na isti način kao što ste dogovorili i kupovinu trajekta?!”, ističe Odžić.

Zatim je poručio.

“Niste vi gospodine Mikijelj oduzeli liniju braći Ban, nego im prvo plaćali zakup, a onda i isplatili trajekte, kao da su novi a ne stari nekoliko decenija. “Vi ste praktično poslovni partneri! Vaša “Ruka pravde” na sidrištu truli, dok se kucaju zadnja slova u predmetu u SDT-u. Posebno ste ponosni na poslovanje trajekta, koji je prihodovao nešto preko 5 miliona, a u isto vrijeme ste povećali troskove u firmi za preko 5 ipo miliona”, navodi Odžić.

U izbornoj godini ste, dodaje, sa 20.000 povećali reprezentaciju na 105 .000 eura.

“Gospodine Mikijelj, već sam vam jednom rekao, sada ponavljam… držite se taksi licenci, privremenih lokacija i plažnih barova, u Budvi je situacija puno složenija od toga”, poručuje Odžić.

Foto: SDP

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA