Poznati polufinalisti Kupa Crne Gore u futsalu

U polufinalu Futsal kupa Crne Gore igraće Bajo Pivljanin, Ulcinj-Ulqin, Titograd i Onogošt Elit.les.

Četvrfinalni program u dvorani hotela ,,VOCO“ otvorio je duel Studentskog doma i Baja Pivljanina, u kojem je tim iz Plužina ubjedljivo slavio – 7:0. Golove za Bajo Pivljanin postigili su Darko Nikolić, Marko Ćalasan, po dva Novica Ćalasan i Goran Davidović, kao i Luka Marković.

Gradski duel između Dolciniuma i Ulcinj-Ulqina završen je trijumfom na papiru gostujućeg tima – 1:4. Mrežu Dolciniuma tresli su Džeton Holi u 11, kao i Eldin Ćorović u 29, Kenan Tafić u 32. i Edmond Kurti u 39. minutu. Ivan Asanović bio je jedini strijelac za Dolcinium.

Ubjedljivu pobjedu upisao je Titograd protiv Brskova – 7:2. Aleksandar Obradović doveo je svoj tim u vođstvo, ubrzo je prednost udvostručio Luka Vuletić, da bi se u listu strijelaca upisali i Nikola Cimbaljević i Arijan Efović sa po dva gola, kao i Filip Marković. Na drugoj strani, precizni su bili Danili i Mileta Vučetić.

Najzanimljivije je bilo u posljednjem meču dana, u kojem je Onogošt Elit.les bio bolji od Mirabile mode boljim izvođenjem penala. Poslije 40 minuta bilo je 4:4, da bi Nikšićani u penal seriji slavili sa 12:11.

Foto: FSCG

NIKŠIĆ PROGNOZA