OFK Mladost počela pripreme, opstanak je prioritet

Pod komandom trenera Radislava Dragićevića, fudbaleri OFK Mladosti Lob.bet počeli su danas pripreme za drugi dio sezone. Na okupljanju u Donjoj Gorici pojavili su se svi igrači na koje stručni štab računa, a među njima i nekoliko novih igrača.

-Okupili smo se danas na svom terenu i tu ćemo raditi do 26. januara, kada putujemo na pripreme u Medulin. U Hrvatskoj ćemo ostati do do 7. februara, gdje a u rad odigraćemo i nekoliko kontrolnih utakmica. Po povratku sa priprema imaćemo i generalnu probu protiv lidera Druge lige, Otrant Olimpika – rekao je za „Dan“ Radislav Dragićević, strateg Donjogoričana.

U međuvremenu, OFK Mladost Lob.bet je angažovala nekoliko igrača. Stigli su golman Suad Ličina, Martin Prenkočević, Kristijan Vuljaj, Nemanja Đurović, Lazar Stanišić, Zvonko Ceklić i Igor Vukčević. S druge strane, „DG arenu“ su napustili golman Miloš Dragojević i Abudsamed Abdulahi.

-S obzirom da je u zimskom prelaznom roku teško doći do kvalitetnih slobodnih igrača, moramo biti zadovoljni sa ovim što smo odradili do sada. Mislim da smo doveli igrače na pozicijama na kojima nam je to bilo najviše potrebno. Nadamose da će se kroz rad što prije uklopiti u ekipu i da će to funkcionisati kako treba.

Cilj Donjogoričana u drugom dijelu sezone je jasan.

-Opstanak je naš glavni  cilj u bilo kojoj varijanti. Želimo da da se klub stabilizuje i da proba da se što prije prilagodi najvećem nivou takmičenja. Mislim da ćemo uz ova pojačanja i dobar rad to uspjeti – rekao je Dragićević.

Donjogoričani će prije odlaska u Medulin odirati dvije utakmice. Za 17. januar je zakazan duel sa Adrijom, a tri dana kasnije i sa Jezerom.

Foto: FSCG

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA