Nikšić: Turniri u bilijaru i pikadu za pomoć petogodišnjem Stefanu

Sa ciljem da pomognu Stefanu Adžiću, našem petogodišnjem sugrađaninu koji boluje od Emanuel sindroma, Bilijar i pikado klub „Winner“ Nikšić sjutra će održati dva humanitarna turnira – jedan u bilijaru i drugi u pikadu.

Iz kluba pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže u ovoj akciji.

„Turnir u pikadu će početi u 15 sati, igraće se do tri dobijene partije bez prava repasaža, kotizacija je 10 eura. Bilijar počinje u 10 sati. Isto je ‘knockout’ sistem, igraće se do pet dobijenih partija i kotizacija je takođe 10 eura. Imaćemo i donatorsku kutiju u kojoj prijatelji našeg kluba mogu donirati novac. Čitav fond sa pikado-bilijar turnira ići će, naravno, za Stefana. Iskupimo se u što većem broju i pokažimo solidarnost. Pobijedi, Stefane“, poručuju iz kluba.

Podsjetimo, Stefan Adžić je petogodišnji dječak iz Nikšića kome je ustanovljeno rijetko oboljenje, Emanuel sindrom, usljed koga Stefan nije razvio govor ni samostalan hod.

“Stefanovi roditelji bore se za svog dječaka i svaki napredak od velike je važnosti u cilju što većeg osamostaljenja u budućnosti. Kako bi otišao na tretmane koji mogu dovesti do određenog napretka, za Stefana je potrebno prikupiti 6.600 eura”, naveli su ranije uz Fondacija Budi human.

 Foto: Fondacija „Budi human“

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA