Mijović: Moramo još mnogo da radimo

Trener Budućnosti Petar Mijović kazao je da ekipa trenutno nije u najboljem momentu, jer se tek kompletirala, a uz to je na duže vrijeme ostala bez beka Alerika Frimena.

“Trenutno nijesmo u najboljem momentu, jer smo ostali bez Frimena, nakon 25 dana priprema vratili su nam se reprezentativci, tako da smo opet na početku“, rekao je Mijović novinarima tokom manifestacije „Plava noć“, na kojoj su Podgoričani predstavili ekipu i nove dresove.

Mijović ističe da ga čeka puno posla…

“Turnir u Sarajevu nam je koristio da spoznamo neke slabosti i da vidimo pravac koji treba da slijedimo“, rekao je Mijović.

Naredni izazov za „plave“ je Superkup ABA lige u “Morači”. Mijović ističe da rezultat nije u prvom planu…

“Voljeli bi da napravimo što bolji rezultat. Nećemo biti bez ambicija u Superkupu, ali prevashodni cilj biće da se u ova tri meča bolje upoznamo, da integrišemo nove ljude i da nam svaka naredna utakmica pokaže da smo napravili iskorak. Primarno je početak ABA lige protiv Zadra i start Evrokupa protiv Lietkabelisa“, kazao je Mijović.

Kaže da će klub pokuštati da pronađe zamjenu za Frimena.

“Frimen je naš član, čekamo razvoj situacije, ali svakako da smo okrenuti ka tržištu da bi mogli da reagujemo ukoliko se pojavi adekvatno rješenje. Tek nakon Superkupa vidjećemo postoje li eventualne želje za pojačanja na drugim pozicijama“, zaključio je Mijović.

Foto: KK Budućnost

NIKŠIĆ PROGNOZA