Dukaj: FSCG da preispita odluke Disciplinske komisije

Ministar javne uprave u Vladi Crne Gore Miraš Dukaj se takođe oglasio kako bi izrazio nezadovoljstvo odlukama Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Crne Gore nakon prekida prvenstvene utakmice Dečića i Budućnosti koja je odigrana prije devet dana na DG areni.

“Pozivamo Disciplinsku komisiju FSCG da primjenjuje odredbe propisa koje tretiraju ponovljene incidente na sportskim takmičenjima.

Odluka Disciplinske komisije da klub čiji su navijači više puta izazivali incidente kazni zbog događaja na utakmici Dečić – Budućnost novčano, a ne i oduzimanjem bodova, kako je to propisano, ne vodi rješavanju problema.

Nasilju i provokacijama ne smije biti mjesta na sportskim takmičenjima. Svi relevantni segmenti društva moraju preduzimati napore. Ali niko ništa ne može učiniti ako onaj ko je prvi odgovoran – a to je Disciplinska komisija FSCG – mete probleme pod tepih. Pozivamo Disciplinsku komisiju da radi svoj posao, a FSCG da se preispita rad svoje Disciplinske komisije”, naveo je Dukaj, politički direktor Albanske alternative.

Foto: gov.me

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA