Batrović: Nije slučajnost što dolaze dobri rezultati, cilj je Evropa

Fudbaleri Sutjeske najprijatnije su iznenađenje u posljednjih mjesec u domaćem šampionatu. Ekipa koju sa klupe od početka marta predvodi Miljan Radović umiješala se u borbu za sami vrh, jer ima samo tri boda manje od Budućnosti i četiri od lidera, Dečića.

Gostujući u emisiji „Fudbal fest“ na Javnom servisu, prvotimac tima iz Nikšića, Veljko Batrović kazao je da je ključ uspjeha spoj mladosti i iskustva.

„Ušli smo u jedan dobar ritam, imamo spoj mladosti i iskustva i stručni štab koji to vodi na pravi način. Mi smo jedna dobra „družina“ koja uz sve to što radi na utakmicama i treninzima, dolazi do rezultata“.

Od dolaska Radovića na klupu ekipe iz Nikšića učinak je – pet pobjeda u šest utakmica, uz 16 od mogućih 18 bodova.

„Nije slučajnost što dolaze dobri rezultati i ovaj niz bez pobjeda. U timu imamo par igrača koji su budućnost domaćeg fudbala, osim Strikovića i Vukovića tu su i Šaletić i Pajović koji su članovi mlade reprezentacije, tako da uz iskusne pojedince – Giljena, Simića, Bulatovića sve je to dobro sklopljeno i super funkcionišemo“ kazao je Batrović.

 (Foto: RTCG)

Sutjeska je nakon 20. kola bila peta na tabeli, a eliminisana je iz Kupa već u osmini finala. Za razliku od jesenjeg dijela šampionata, u proljećnjem totalno drugačija slika – pitanje je šta Sutjeska može do kraja i koje su ambicije.

„Idemo utakmicu po utakmicu, samo tako gledamo na raspored. Cilj je Evropa, sve drugo osim toga bi bilo odlično“ rekao je Batrović.

Naslovna foto: FSCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA