„Zajednički djelovati u cilju suzbijanja sve većih izliva mržnje“

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić pozvao je političke predstavnike manje brojnih naroda na zajedničko djelovanje u cilju suzbijanja sve većih izliva mržnje prema manje brojnim narodima u Crnoj Gori, saopšteno je iz Islamske zajednice u Croj Gori .

„Izliv šovinizma i mržnje prema manjinama kakve se ne pamte od 90’tih je poruka u kakvom ambijentu živimo. Pozivam političke predstavnike manje brojnih naroda, da skupa nastupe i jedinstvenim djelovanjem odgovore na ovo, ako to ne urade, istorija će ih pamtiti kao neuspješne“, napisao je Fejzić na Tviteru.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Izliv šovinizma i mržnje prema manjinama kakve se ne pamte od 90&#39;tih je poruka u kakvom ambijentu živimo. Pozivam političke predstavnike manje brojnih naroda, da skupa nastupe i jedinstvenim djelovanjem odgovore na ovo, ako to ne urade, istorija će ih pamtiti kao neuspješne !!!</p>&mdash; Rifat Fejzic (@RifatFejzic) <a href="https://twitter.com/RifatFejzic/status/1690101828187295744?ref_src=twsrc%5Etfw">August 11, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA