Vuković Kuč: Vlada koja ne želi izborne reforme, nije evropska

Vlada koja ne želi izborne reforme, nije evropska. Vlada koja oduzima biračko pravo je nedemokratska, poručila je potpredsjednica DPS-a i poslanica u Skupštini Crne Gore, Aleksandra Vuković Kuč.

“Premijer Milojko Spajić će na pitanju Šavnika odgovoriti evropskim partnerima, građanima, kao i opoziciji je li zainteresovan za evropske integracije ili je na Mandićevom kursu”, navela je Vuković Kuč u objavi na društvenoj mreži X.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Vlada koja ne želi izborne reforme, nije evropska. Vlada koja oduzima biračko pravo je nedemokratska.<br>Premijer <a href="https://twitter.com/MickeySpajic?ref_src=twsrc%5Etfw">@MickeySpajic</a> će na pitanju Šavnika odgovoriti evropskim partnerima, građanima, kao i opoziciji je li zainteresovan za evropske integracije ili je na Mandićevom kursu.</p>&mdash; Aleksandra Vuković Kuč (@AVposlanica) <a href="https://twitter.com/AVposlanica/status/1777237253791601021?ref_src=twsrc%5Etfw">April 8, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA