SNP: Nepokolebljivo se zalažemo za bolji standard građana

Rad poslanika Slađane Kaluđerović i Bogdana Božovića, dokaz su brige i posvećenosti građanima, poručili su iz Socijalističke narodne partije (SNP).

Iz SNP-a navode da je ova partija uspješno izmijenila Zakon o penzijsko-invalidskom osiguranju.

„Tako smo direktno podržali 80 bivših radnika rudarsko-metalurškog sektora. To je važan korak prema ispravljanju nepravdi iz prošlosti i poboljšanju života onih koji su svoj radni i životni vijek posvetili izgradnji industrije naše zemlje. Usvajanjem našeg amandmana na Zakon o elektronskim komunikacijama doprinosimo očuvanju stručnog kadra i većoj konkurentnosti sa privatnim sektorom na tržištu elektronskih komunikacija“, navode u saopštenju. 

Dodali su da su uspješno odradili i projekat asfaltiranja puta u dužini od tri kilometra u naselju Lipovo u Kolašinu, vrijedan 210.000 eura.

„Adaptacija trga ispred Doma zdravlja u Andrijevici i asfaltiranje puteva u selu Đuliće još su jedan od primjera naše posvećenosti lokalnom razvoju. Ovi projekti, vrijedni 73.500 eura i 100.000 eura, ne samo da naselja čine ljepšim, već i stvaraju efektivno bolji kvalitet života za gradjane. Ulaganje u seosku infrastrukturu je od vitalnog značaja za pružanje podrške našim poljoprivrednicima i osiguravanje da niti jedan dio Crne Gore ne bude izostavljen ili zaboravljen. Inicijativa za unapređenje 2,5 kilometara lokalnih puteva u selima Orah i Trsa, vrijedna 180.000 eura, dokaz je naše odlučnosti u stvaranju brzog seoskog razvoja. Nastavićemo sa realizacijom našeg programa „Za tebe“, čiji je fokus unapređenje životnog standarda svih građana Crne Gore. Naša je obaveza da u razgovoru sa građanima Crne Gore kreiramo rješenja koja su u njihovom interesu, držeći se načela da djela govore više od riječi. Posvećeni smo izgradnji države u kojoj pravda važi isto za sve“, zaključeno je u saopštenju SNP-a.

Foto: SNP 

NIKŠIĆ PROGNOZA