Raičević: URA spinovima pokušava da pokrivaje svoje pogubne projekte

Skandal i spin majstori još jednom su pokazali da su neprikosnoveni u manipulacijama te da ne prezaju ni od najgnusnijih i očiglednih podmetanja, kazao je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević u reagovanju na navode GP URA.

On je rekao da URA galamom i spinovima pokušava ponovo da pokrije svoje pogubne projekte, nakon što su građani danas na javnoj raspravi u potpunosti odbacili opasne ideje o LNG terminalu u Baru.

Ranije danas iz GP URA, kazali su da aktivista DPS “uz podršku gradonačelnika Bara poziva na ubistvo Dritana Abazovića”.

„Pa umjesto da se pokriju ušima zbog činjenice da se na Javnoj raspravi o Prostornom planu Crne Gore gotovo dva sata vodila rasprava o pogubnom projektu izgradnje LNG terminala koji je njihov lider tako velikodušno “poklonio” našem gradu, a njihov lokalni lider “aminovao” pogledom prilikom potpisivanja sporazuma sa američkim partnerima, služe se niskim udarcima bez ikakvog srama a na koncu ne nude svoje već traže naše ostavke za sve loše što su uradili“, naveo je u reagovanju prvi čovjek Opštine Bar.

Raičević im je preporučio da je bolje da razmišljaju o tome “kako da se opravdaju pred građanima Bara i onima čiju su budućnost htjeli da “otmu” raznim tajnim dilovima isključivo u sopstvenom interesu”.

– Možda je to odgovor zašto se danas nijesu ni pojavili na javnoj raspravi u prepunoj sali Skupštine Opštine već komuniciraju spinovima i nastavljaju da žive u svojim iluzijama – zaključio je Raičević.

Foto: Opština Bar

NIKŠIĆ PROGNOZA