„Partije vlasti da ne dovode u pitanje rad Skupštine Glavnog grada“

Koalicija „Za budućnost Podgorice“ ostaje posvećena predanom radu i odgovornom odnosu prema građanima Podgorice, saopšteno je iz te koalicije uoči današnje sjednice Skupštine Glavnog grada.

“Kao što je poznato, u koalicioni aranžman sa svim subjektima sadašnje lokalne vlasti, nakon izbora 2022. godine, ušli smo sa jasnom vizijom i čistim namjerama, uvažavajući međusobne političke, ideološke i programske razlike. Na istim principima, spremni smo da uvažimo i nove okolnosti, nastale kao rezultat političkog raslojavanja partija većine”, poručuju iz koalicije Za budućnost Crne Gore (ZBCG).

Kako kažu, od svih koji žele da im budu partneri u projektu razvoja i napretka Glavnog grada, zahtijevaju samo jedno – “odgovoran odnos prema obavezama koje su nam građani povjerili”.

“S tim u vezi molimo sve političke subjekte većine, da u okviru sopstvenog legitimnog političkog pozicioniranja, ni na koji način ne dovode u pitanje normalan rad lokalnih organa, u prvom redu Skupštine Glavnog grada”, zaključuje u saopštenju koalicije ZBCG.

Foto: ZBCG

NIKŠIĆ PROGNOZA