Dokić: Zgranuta sam nepoštovanjem Mandića, Gafarova se uključila u predizbornu kampanju

Kao potpredsjednica Opštine Budva i neko ko ima ovlašćenje da zastupa našu Opštinu u domaćoj i međunarodnoj javnosti, malo je reći da sam zgranuta nepoštovanjem iskazanim prema zvaničnim predstavnicima Opštine Budva, od strane predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića, saopštila je potpredsjednica Opštine Budva Jasna Dokić.

Ona je istakla da je za posjetu predsjednice Skupštine Azerbejdžana Sahibe Gafarove Budvi, koju je inicirao Mandić, obaviještena „preko društvenih mreža koje koristi JP Morsko dobro“.

„Osim što je na jedan krajnje neprimjeren način pokušano da se unizi postojanje legitimno izabrane potpredsjednice, ovim se demonstrira i stepen osionosti koji pokazuju centralne vlasti prema Budvi već duži vremenski period“, kazala je Dokić.

Poručila je da „najviše čudi što se gospođa Gafarova uključila u predizbornu kampanju, direktno se svrstavajući na jednu stranu“.

Dokić je rekla da će o tome posebno izvijestiti ambasadu Azerbejdžana i njihov diplomatski protokol, ali i partnere koji prate lokalne izbore u Budvi.

Foto: Vijesti/Vuk Lajović

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA