Odžić Mikijelju: Otkud vam pomisao da bi sa vama uopšte sarađivali

Nosilac liste građanske koalicije SDP, SD i LP Petar Odžić saopštio je da ta koalicija nikada nije ni razmišljala o saradnji sa koalicijom ”Za budućnost Budve – Budva otvoreni grad” koju predvodi Mladen Mikijelj. On je reagovao na saopštenje Mikijelja u kome se navodi da ta koalicija ne želi saradnju sa DPS, SDP i „satelit grupama“.

“Gospodine Mikijelj, otkud vam uopšte pomisao da bi građanska koalicija SDP, SD i LP uopšte razgovarala sa vama o bilo kakvoj saradnji? To što ste sveli koalicioni kapacitet na doskorašnje političke neprijatelje iz DPS govori samo o vama i načinu na koji ste rukovodili gradom! Opustošena kasa turisticke organizacije, haos na plažama bez sprovedenih tendera, na desetine pljačkaških kvazi projekata vašeg političkog mentora, kulturnog maga i pljačkaša jos iz ere velikog DPS-a, najveći budžetski deficit u istoriji, propali projekat ‘Budva prijestonica kulture’ uz potrošena sredstva, Nova godina od pola miliona eura u vrijeme nefunkcionisanja grada, samo su neke od stvari koje vas diskredituju za bilo kakav razgovor”, naveo je Odžić u reagovanju i dodao:

“Pored toga, gospodine Mikijelj, i ako bi postojali ljudi koji bi sarađivali sa vama poslije izbora, zar mislite da bi, ako poznaju političke prilike u Budvi, razgovarao sa vama, a ne sa vašim mentorima iz Beograda?! Trajekt koalicija, sklopljena iz nemoći nalazi se pred političkim debaklom koji će svoj epilog dobiti 26.maja! Gospodine Mikijelj, držite se taksi licenci, privremenih lokacija i plažnih barova, nemojte trošiti energiju na ozbiljne političke teme, nije to za vas!”, zaključio je Odžić

Foto: SDP

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA