Nikolić: Reakcija PES-a na nivou Tihomira Dragaša

Reakcija Poketa Evropa sad, kojom su se svrstali u red onih koji šire laži velikosrpske propagande, na nivou je pameti i političkog dometa njihovog novog gurua Tihomira Dragaša, smatra Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalisra (DPS).

„Žalosno je što je jedna nova partija na političkoj sceni koja se makar formalno zalaže za evropske vrijednosti, spala na to da ponavlja laži Momčila Mandića i ostalih agenata velikosrpskog nacionalizma koji i dan danas veličaju Srebrenicu kao akt herojstva“, istakao je Nikolić.

Ipak, kako kaže, imaju razumijevanja za frustraciju gospode iz PES-a.

„Zbilja nije jednostavno trpjeti javno šamaranje od državnog vrha Srbije u kontinuitetu a ne smjeti odgovoriti ni jednu jedinu riječ na stalna ponižavanja. Na kraju, državnom vrhu Srbije čestitamo – dresura i sedlanje novog političkog konja za trku ide više nego dobro. A građani ne treba da brinu – Demokratska partija socijalista će ostati čvrsta odbrana vrijednosti na kojima počiva savremena, moderna i pristojna Crna Gora. Za takvu Crnu Goru jedna činjenica će uvijek biti nesporna – u Srebrenici se desio genocid“, poručio je Nikolić.

Foto: DPS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA