Narodna koalicija predala listu, Dejan Vukšić nosilac

“Narodna koalicija“ koju čine Demohrišćanski pokret, Prava Crna Gora, Slobodna Crna Gora, Demokratska srpska stranka i Pokret za Pljevlja predala je sinoć Državnoj izbornoj komisiji izbornu listu. Nosilac liste je advokat Dejan Vukšić.

“Na ovaj načim želim i zvanično da potvrdim da je formirana „Narodna koalicija“ koja objedinjuje više konstituenata, među kojima su Demohrišćanski pokret, Prava Crna Gora, Slobodna Crna Gora, Demokratska crpska stranka, Pokret za Pljevlja. Razlog zbog kojeg smo ovako kasno predali listu jeste to što smo imali kontakte sa nekoliko lokalnih lista i udruženja koji će podržati i koji su u međuvremenu podržali našu listu”, kazao je Vukšić.

Navodi da će za nekoliko dana na pres konferenciji predstaviti program, puni vizuelni identitet i objaviti više detalja oko ostalih subjekata koji će podržati ovu listu.

“Mi kao Narodna koalicija oslonićemo se na one principe koje smo primnjenjivali složno, kao ljudi koji su učestvovali u veličinstvenim litijama, zbog toga smo i odabrali slogan „Složno i tačka“. Taj slogan upravo opredjeljuje i opredjeljivaće naše djelovanje. Samo ujedinjeni možemo doći do pune slobode i principa koji su proistekli iz veličanstvenih litija“, poručuje Vukšić.

Izvor, foto: CdM

NIKŠIĆ PROGNOZA