URA: Abazovićeva Vlada još 2023. vratila Luku Budva

Čak ni za Dan nezavisnosti Milojko Spajić i njegova Vlada ne mogu bez novih neistina i manipulacija. Danas je naime objavljeno da je Vlada Crne Gore vratila Luku Budva građanima, što je apsolutna neistina, jer je 43. Vlada Crne Gore Dritana Abazovića to učinila prije više od godinu dana, tačnije 7. marta 2023. godine, navodi Građanski pokret URA.

“Spajiću, ministrima i generalnom sekretaru Vlade je ova činjenica dobro poznata, ali je svjesno kriju, pokušavajući na najperfidniji način, nalik nekadašnjem korumpiranom režimu prikupiti neki jeftini politički poen pred lokalne izbore u Budvi. Građani iz dana u dan mogu da se uvjere u neistine premijera Spajića, zbog čega će ih neminovno i kazniti na predstojećim lokalnim izborima u Budvi, a onda ubrzo i cijela Crna Gora. Jer ovakvog providnog iznošenja laži bez ikakvog stida definitivno nije bilo čak ni za vrijeme vlasti DPS-a”, navodi URA.

Zatim su poručili.

“Ako su mislili da će pažnja javnosti zbog praznika biti manja i da će im manipulacije proći onako “bez talasanja” kako PES to voli da radi, to nije slučaj. Pozivamo generalnog sekratara Vlade da objavi dokument Vlade kojim je Luka Budva vraćena još 2023. godine, a ako to on ne učini, objavićemo ga mi i time još jednom dokazati o kakvim se političkim manipulatorima i prevarantima radi”, zaključuje URA.

Foto: GP URA

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA