Marković: Mandić manipuliše i radi protiv srpskog naroda, jer vidi da ga ni oni više neće

Potpredsjednica Liberalne partije Crme Gore Jelena Marković kazala je da Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić potcjenjuje premijera Milojka Spajića, kada ga, kako ističe „on isti uzdiže i prestavi Dalaj Lamom“.

“Mandić se sa pravom onda i ponaša kao da mu je šef. Ne smije očigledno Spajić da mu odgovori jer ako bi se to desilo onda će poći sve đe ne treba, reći će, čeka se IBAR. Zato ponovo apelujem na suverenističku opoziciju da odmah izađe iz Skupštine i ne učestvuje u ovoj prljavoj radnji”, istakla je Marković.

Kazala je da je jadno kakav drzak odnos i kakav sebi politički značaj i težinu daje Mandić sa 13 odsto glasova.

“BIA upravlja i potpuno preuzima kontrolu nad našim bezbjedonosnim sistemom. I naš ustavno-pravni poredak je pod kontrolom te strane službe”, navela je Marković dodajući da ga on ga pritiska da vodi unutrašnju i spoljnu politiku, ne po Ustavu naše države, nego u interesu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i „njegove promašene i loše politike“.

Dodaje da bi trebalo PES da napadne Mandića, ali ne smije zbog izbora u Budvi.

“Ovo su prevaziđeni političari koji samo znaju da manipulišu i ništa više, a i odavno je trebao da nestane sa političke scene, ali brzo će”, poručila je Jelena Marković.

Foto: LPCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA