Mandić-Smit: Od izuzetne važnosti dobra saradnja sa Vestministerskom fondacijom

Od izuzetne je važnosti za Skupštinu Crne Gore da ima dobru saradnju sa Vestministerskom fondacijom za demokratiju, poručio je predsjednik parlamenta Andrija Mandić na sastanku sa Antoni Smitom, izvršnim direktorom Vestminsterske fondacije za demokratiju.

Mandić je Smita upoznao sa aktuelnom političkom situacijom, apostrofiravši da je 28. saziv Skupštine za samo tri mjeseca postigao ključne rezultate, koji su, kako je rekao, u prošlosti bili nedostižni za brojne prethodne sazive.

Izvršni direktor VFD-a Antoni Smit se predsjedniku zahvalio na izvdojenom vremenu, čestitajući mu na njegovom zalaganju koje je evidentno i izuzetno važno za rad i rezultate koje postiže parlament.

– Komentarišući rezultate koje je postigao 28. saziv Skupštine, Smit je istakao da se oni mogu vezati za političko liderstvo i viziju zajedništva predsjednika Mandića – saopšteno je iz Skupštine Crne Gore.

Izvršni direktor VFD-a je na kraju istakao uvjerenje da će se napredak nastaviti istim tempom i da će Crna Gora ostvariti svoj ključni spoljnopolitički cilj pristupanja EU.

Foto: Skupština Crne Gore

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA