Joković: Za SNP neće biti promjena nakon rekonstrukcije Vlade

Na pitanje novinara da li sebe vidi u rekonstruisanoj Vladi, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i lider SNP-a Vladimir Joković kazao je da iz SNP-a nemaju ništa protiv da se rekonstrukcija desi što prije, te da neće biti nikakvih promjena kada je o njegovoj partiji riječ.

Joković je rekao da je rekonstrukcija najavljena za jun. On je istakao da je sve predviđeno sporazumom.

„Ni SNP-a nemo absolutno ništa protiv da to bude kad god. U suštini, što se tiče SNP-a, tu nikakvih promjena neće biti, nego to će to biti iz drugih političkih subjekata“, kazao je on.

Komentarišući sporenje ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića i Vlade oko izbora direktora Uprave policije kazao je da je riječ o odnosima PES-a i Demokrata i da on to ne bi komentarisao.

„Komentarisao bih samo da mi želimo da direktor bude kompetentna ličnost koja će staviti tačku na učešće visokih policijskih finkcionera u skaj prepiskama“, kazao je on.

Poručio je da vjeruje da je tome došao kraj za sva vremena i da Crna Gora definitivno nezaustavljivo ide nekim drugim putem.

„Dakle, ko god bude tamo mora će da radi po zakonu, mora će da radi u interesu građana i ono što je veoma bitno, stav je svih nas na vladi bio i kad se prije toga raspravlja na komisijama i na vladi jeste da to bude apolitična ličnost, da ne pripada ni jednoj političkoj partiji i da radi u interesu građana“, poručio je Joković.

Foto: gov.me

NIKŠIĆ PROGNOZA