DPS Podgorica: Šaranović reciklira stare prijave koje su odbačene

Recikliranjem starih prijava, koje su odbačene, i providnom medijskom kampanjom, neće uspjeti da diskredituju nekadašnjeg direktora „Čistoće“ Andriju Čađenovića niti činjenicu da je u vrijeme njegovog mandata Podgorica karakterisana kao najčistiji grad u regionu, saopšteno je iz podgoričkog DPS-a.

„Suprostavljane političke strane, ako drže do sebe, sukobljavaju se viteški i argumentima, a kada žele prljavu borbu, onda isturaju Simonovića i Šaranovića i njima slične“, navodi se, između ostalog, u saopštenju.

Vjeruju, dodaje se, da će nadležni državni organi pokazati otpornost na očigledni progon, lični, politički i medijski, i da će, u slučaju ponovnog ispitivanja nedavno odbačenih prijava, demonstrirati maksimalnu profesionalnost i nepristrasnost.

Zamjenik gradonačelnice Podgorice Danilo Šaranović i predsjednik Odbora direktora „Čistoće“ Milan Vukadinović predali su danas Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) dokumentaciju koja, kako je naveo Šaranović, ukazuje na zloupotrebe u radu gradskog preduzeća „Čistoća“ tokom mandata bivšeg direktora Andrije Čađenovića. 

NIKŠIĆ PROGNOZA