DPS Nikšić: Teren u Ozrinićima mještani, donatori i Opština izgradili još 2015. godine

Ministar sporta i mladih u Vladi Crne Gore Dragoslav Šćekić u Ozrinićima je, kako kaže, otvorio sportski teren, koji je izgrađen u septembru 2015. godine, saopštili su iz opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) u Nikšiću.

„Ministar sem što se nikada nije bavio sportom, sem što ne zna rangove i važno sti sportskih takmičenja, sem što se u sport razumije isto koliko i u medicinu, isti se očigledno ne razumije ni u sportsku infrastrukturu“, navode u saopštenju.

Šćekić je podsjećaju, tom prilikom izjavio da Ozrinići sada dobijaju teren na kojem će se okupljati mladi.

„Da informišemo javnost na tom terenu se mladi okupljaju i bave sportom bezmalo deceniju, a teren je izgrađen udruženim snagama mještana, donatora i Opštine Nikšić. Pomenuti teren je i mjesto na kojem se odigrava prestižni memorijalni turnir „Žarko Varajić““, ističe se u saopštenju.

Ministru poručuju da, kako kažu, razluči pojmove izgradnja, otvaranje, adaptacija i slično -, jer sada je, kako kažu, na već izgrađenom objektu samo postavljena podloga.

„Srećni smo što su mladi iz MZ Ozrinići dobili bolje uslove za treniranje i bavljenje rekreativnim sportovima, ali ne počinju godine sa Dragoslavom Šćekićem i njegovim titularastvom. Zaključno, teren se nalazi u blizini kuće čuvenog crnogorskog reditelja Živka Nikolića, koji, da je živ, vjerovatno bi u činjenjima ministra sporta i mladih i lokalne uprave Nikšića, koja čini što čini sa ulicom koja nosi njegovo ime, imao šta reći, onako umno i sarkastično, kako je samo on i umio“ zaključuje se u saopštenju iz nikšićkog DPS-a.

Foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA