DPS Nikšić: U Željezari se vrši mobing nad zaposlenima, traže se spiskovi kako je ko glasao

„Da su sve tvrdnje koje iznosimo duži vremenski period tačne, a u vezi sa dešavanjima u EPCG Željezara, potvrdila nam je današnja javna prepiska između predsjednika Sindikata fabrike i rukovodstva Elektroprivrede Crne Gore“, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

„Da Milutin Đukanović zloupotrebljava službeni položaj u kontinuitetu mi znamo, da se u Željezari vrši mobing nad zaposlenima, da se traže spiskovi o tome kako je ko glasao i u skladu sa tim prema radnicima se odnosi, da se vrši diskriminacija onih koji ne glasaju Đukanovićevu i Kovačevićevu partiju, a pogotovo onih koji glasaju DPS. Svojevrsni skandal nad skandalom. Saznali smo i da je izabrana direktorica na konkursu bila najlošije rangirana, ali politička pripadnost joj je obezbijedila funkciju, a ne znanje, iskustvo i profesionalizam”, navode u saopštenju.

Iz DPS-a Nikšić zahtijevaju od ministra energetike i rudarstva, Saše Mujovića da se po ovim pitanjima hitno izjasni, „a potom i Vladimira Novovića, ako je pregledao sve stolove i stolice u Master kvartu, da se pozabavi ovim tvrdnjama, a ukoliko po službenoj dužnosti to ne učini, mi ćemo protiv Milutina Đukanovića podnijeti krivičnu prijavu, pa dako se tada i ova nepočinstva i skandalozni postupci nađu na dnevnom redu SDT-a.“

Foto: DPS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA