Ćulafić: Ukoliko se odgovornost utvrdi, ne sumnjam da će direktor Vodovoda biti smijenjen

Odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada Stefan Ćulafić pozvao je gradonačelnicu Oliveru Injac da preispita odgovornost v.d. izvršnog direktora DOO Vodovod i kanalizacija.

U objavi na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, Ćulafić je napisao da, kao univerzitetski profesor, ima izuzetnu dozu odgovornosti prema onome što javno kaže i da je, kako kaže, vrlo sam oprezan u iznošenju javne riječi i da cijeni da tu dozu odgovornosti Injac kao univerzitetski profesor osjeća.

„Upravo zbog toga, pozivam Vas da preispitate odgovornost i (ne)činjenje v.d. izvršnog direktora DOO Vodovod i kanalizacija, zbog čijih postupaka i propusta (koje je i sam priznao) je danima dovedeno u opasnost zdravlje hiljada naših sugrađana i građana Danilovgrada“, objavio je Ćulafić.

Prema njegovim riječima, ukoliko se odgovornost v.d. izvršnog direktora utvrdi, a objektivni dokazi za to postoje, ne sumnja da će ga Injac, kako kaže, u skladu sa onim što je javno obećala i izjavila u Skupštini Glavnog grada na III sjednici održanoj 11. maja pozvati na odgovornost i razriješiti funkcije.

Foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA