Čukić DPS-u: Niko neće sa vama, gospodo Otpisani, ostajete i dalje u klupama opozicije

DPS – Bemaks partija ne može da se pomiri sa izbornim porazom u Andrijevici od prije par dana, gazde iz Podgorice hvata nervoza jer su uložili velike novce a rezulta očigledno da nema, kazao je Miloš Čukić, funkcioner Demokrata Andrijevice.

“Niko neće sa vama! Gospodo Otpisani, ostajete i dalje u klupama opozicije i u ovom mandatu bićete u prilici da gledate kako radi odgovorna vlast bez vaših ucjena i malverzacija! Više nećete imati prostora da raubujete opšta dobra i naše resurse zbog bogaćenja nekolicine pojedinca u vašim redovima a da građane Andrijevice stavite u drugi red, da ih osiromašite kako bi ih bolje kupili! Došao je kraj otimačini i pljački narodnih resursa, vrijeme je da se suočite sa pravnom državom za sve one zloupotrebe koje ste radili, te ovim putem pozivamo Specijalno državno tužilaštvo da procesuira sva lica obuhvaćena krivičnom prijavom za švercovanje PUPa na osnovu kojeg ste gradili 5 mhe”, navodi Čukić.

Zatim je dodao.

“Takođe su vam u obradi prijave za sve zloupotrebe službenih položaja, gdje ste radom u prethodnom periodu činjeli štetu opštinskom budžetu! Vrijeme je majstorsko rešeto izaći će na viđelo sva vaša nepočinstva. Tačno je da ste uzeli 977 glasova ali na koji način gospodo? Mislite i hoćete da kupite ljudsku dušu, ako vam se odbije ovaj broj markiranih birača njih oko 160 to govori da nemate ni 8 mandata realnih, a to dovoljno govori o vašoj snazi. Toliko ste u padu da vam više ni novci ne pomažu neće niko sa vama. Dovoljno je napomenuti da ste sa 15 mandata iz 2020.godine došli na jedva 11 mandata i to sve sa objeleženim ljudima, alal vjera, što ste kupili kupili ste, više neće biti prilike da kupujete”, zaključio je Miloš Čukić, funkcioner Demokrata Andrijevice.

Foto: Demokrate

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA