CKM: Funcioneri Demokrata prisustvovali parastosu Draži Mihailoviću u Nikšiću

Predsjednik Crnogorske kulturne mreže (CKM) Aleksandar Damjanović saopštio je da su funkcioneri Demokratske Crne Gore Nemanja Vuković i Mitar Goranović juče u Sabornom Hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću prisustvovali parastosu Draži Mihailoviću.

Damjanović ističe da se na fotografijama „vidi kako Nemanja Vuković ponosno na služenju parastosa stoji pored Marka Kovačevića koji je javno i prije stupanja na funkciju predśednika Opštine Nikšić sa ponosom isticao pripadnost Dražinoj ideologiji“

„Za mene lično ovakav potez funkcionera Demokrata nije iznenađenje, znajući da je ova politička partija iznikla iz četničkog šinjela, koji je nosio đeneral Draža. Nije slučajno da maske Demokrata padnu upravo u Sabornom Hramu, mjestu koje je njihov lider Aleksa Bečić svojevremeno zloupotrebljavao u predizbornim kampanjama zarad pridobijanja političkih poena. Vjerujem da je građanima Nikšića i Crne Gore nakon ovog poteza jasno kakva ideologija stanuje u dušama funkcionera Demokrata“, saopštio je između ostalog Damjanović.

NIKŠIĆ PROGNOZA