Abazović: Založićemo se za nastavak izgradnje auto-puta i izgradnju Jadransko-jonskog puta

Naša koalicija će se založiti za nastavak izgradnje auto-puta, izgradnju Jadransko-jonskog puta, izgradnju mosta na Bojani, za valorizaciju Velike plaže, Ade Bojane i svih naših neiskorišćenih resursa, poručio je lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović na današnjem predstavljanju programa koalicije Hrabro se broji.

„Naša koalicija promoviše veliki projekat „Zelena Pljevlja“, preko kojeg ćemo omogućiti veliki broj radnih mjesta. To je nešto što treba da bude zadatak u naredne četiri godine. Zastupamo ideju da se aerodrom u Nikšiću pretvori u kargo aerodrom. Želimo da modernizujemo put Podgorica – Nikšić – Foča“, kazao je Abazović.

U odnosu na bilo koga, Abazović navodi da ostaju otvoreni da razmjene argumente o tome što su glavni problemi Crne Gore.

Lider Demokrata i nosilac liste Hrabro se broji Aleksa Bečić je naveo da Crna Gora može da bude energetski održiva, a da su oni dokazali da imaju znanje i viziju kako Crna Gora treba da izgleda.

„Borba protiv organizovanog kriminala i korupcije je temelj rada naše koalicije. Moramo da pobijedimo mafiju i kriminal, te da do kraja suzbijemo korupciju. Kad nastavimo proced detajkunizacije, stvoriće se dodatna sredstva da podižemo životni standard“, poručio je Bečić.

Za političku stabilnost, kako je rekao, Crnoj Gori treba pobjeda koalicije Hrabro se broji.

„Nikad više mafija neće biti jača od države“, istakao je Bečić.

Na pitanje zbog čega se trajekt zove „Ruka pravde“, Abazović je naveo da je to neformalno ime, te da ne vidi razlog zbog čega bi bilo ko imao problem sa tim.

„Potpuno jedno neutralno i univerzalno ime. Valjda bi protiv trebalo da imamo da se zove ruka nepravde, a ne pravde“, kazao je Abazović.

Izvor: Dnevno

Foto: Screenshot/FB

NIKŠIĆ PROGNOZA