Muzički centar CG traži djevojčicu sa koncerta koja je znala sve tekstove

Muzički centar Crne Gore objavio je na društvenoj mreži Fejsbuk da traže djevojčicu koja je prisustvovala humanitarnom koncertu Simfonijskog orkestra koji je održan prije dva dana u Podgorici. Naveli su da ih je očararala poznavanjem tekstova iz Diznijevih crtanih filmova i žele da u narednoj sezoni bude gost programa za djecu. Takođe, traže i tatu i ćerku sa koncerta na Cetinju koji su im skrenuli pažnju.

„Tražimo djevojčicu sa fotografija, sa koncerta u Podgorici! Skrenula nam je pažnju poznavanjem numera iz Diznijevih ostvarenja, očarala nas poznavanjem apsolutno svih tekstova i žarom kojim ih je pjevala“, objavljeno je na Fejsbuk stranici Muzičkog centra.

Oni su pozvali pratioce da im pišu ukoliko je poznaju.

„Želimo da u narednoj sezoni bude gost programa za djecu u Muzičkom centru!“, naveli su iz MCCG.

Muzički centar traži i tatu i ćerku koji su skrenuli njihovu pažnju tokom koncerta na Cetinju. 

„Jednog sjajnog oca očigledno je ponijela atmosfera sa koncerta i izvođenje numere iz Kralja lavova, pa je svoju mezimicu podigao baš kao što je to učinio vrač sa nasljednikom, malim lavom, u kultnoj sceni crtanog filma. Želimo da u narednoj sezoni budu gosti programa za djecu u MCCG“,navodi se u objavi. 

Publika svih generacija uživala je u najljepšim melodijama iz Diznijevih ostvarenja, u izvođenju Crnogorskog simfonijskog orkestra (CSO), koji je na prepunom Trgu nezavisnosti u Glavnom gradu priredio koncert za pamćenje.

Pod dirigentskom upravom istaknutog maestra Roberta Homena izvedena je muzika iz Diznijevih crtanih i filmova, uključujući kultne melodije iz Ljepotice i zvijeri, Pepeljuge, Male sirene, Aladina, Frozen, Enkanto, Pokahontas, Meri Popins i dr. Koncert je realizovao Muzički centar Crne Gore (MCCG) u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i sport Glavnog grada. Kao solisti na koncertu su nastupili sopran Danijela Pintarić i tenor Josip Švagelj.

Koncert je bio poklon Glavnom gradu povodom Svjetskog dana muzike, a imao je i humanitarni karakter, te je tokom programa prikupljena pomoć za liječenje Feđe Alkovića u iznosu od 5.211 eura.

izvor:RTCG/fb

NIKŠIĆ PROGNOZA