Klikovac: To Montenegro da objavi ugovor o zakupu prostora u Kapital plazi

Funkcioner DPS-a Andrija Klikovac kazao je da dešavanja u kompaniji To Montenegro najbolje govore o kadrovskoj politici premjera Dritana Abazovića.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Dešavanja u kompaniji To Montenegro najbolje govore o kadrovskoj politici brata Abaza. <br><br>Namještanje poslova, tajni ugovori, tajni savjetnici, nepotizam…. <br><br>PS- kad će To Mne objaviti ugovor o zakupu prostora u Capital plazi?</p>&mdash; Andrija Klikovac (@AndrijaKlikovac) <a href="https://twitter.com/AndrijaKlikovac/status/1677377044525772801?ref_src=twsrc%5Etfw">July 7, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

“Namještanje poslova, tajni ugovori, tajni savjetnici, nepotizam… Kad će To Montenegro objaviti ugovor o zakupu prostora u Kapital plazi?”, pitao je Klikovac na Tviteru.

Premijer Dritan Abazović rekao je danas da ne vidi razlog za raspuštanje borda direktora kompanije To Montenegro, kao i da želi da se novoimenovani izvršni direktor nacionalnog avio-prevoznika Marko Anžur pokaže rezultatima.

Foto: DPS

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA